Nyheter Seger för Electric Light, Order to Fly och Danne M.J.

Nyheter Seger för Electric Light, Order to Fly och Danne M.J.

Hej!

En hel del starter sedan vi bloggade sist. Förra onsdagen vann nyförvärvet Electric Light och han var riktigt klassig när han travade drygt 13 sista varvet. Segermarginalen skrevs till fyra längder och det bådar gott inför framtiden. Grattis JimMit Ab, m fl som äger och Linda Nyman som sköter.

Två dagar senare slutade Twigs Briard tvåa och han kommer ha nytta av det loppet i kroppen. I tisdags hade vi ett gäng ut på hemmabanan Eskilstuna. Gaga Lady Boko blev trea i sin debut och jag var nöjd med henne. Order To Flyvann enkelt och kändes väldigt snärtig och fin – han är i bra författning för dagen och det ska bli kul att tävla framöver. Grattis till ägarna i Trisolab AB och Linda som även sköter honom.

Robban M.J. blev oplacerad från ledningen, men jag är helt säker på att han påverkades negativt av omstarterna. Han får en kort paus nu och är förhoppningsvis tillbaka om drygt en månad. Danne M.J. vann istället loppet efteråt då vi kunde köra oss till ledningen och sedan gå undan i behaglig stil. Grattis till ägaren Firma Jarmelid Förvaltning och Linda som sköter.

Mona The Quick blev oplacerad, medan Elton Boko spurtade in som femma. Gloria Boko årsdebuterade och gjorde vad vi förväntade oss som trea från rygg ledaren. Igår på Solvalla var Alvena Pele ute i ett tufft snabblopp på Solvalla, men krigade riktigt starkt till en fjärdeplats bakom Nuncio, Nimbus C.D. och Food Money. Han tycker fortfarande att det är kul att tävla och det gläder mig som tränare!

 

/Per